header-photo

Motorcykeldäck

Chopper/Cruiser
Klassiska däck för dig med en stor och tung custom eller touring motorcykel. Här hittar du customdäck eller touringdäck.
Enduro
Endurodäck har maximal utformning för att greppa på löst grus, jord och offroad. Dessa däck fungerar bäst på bana och mindre bra på asfalt elelr plant underlag. Crossdäck, Endurodäck och dubbdäck för dig som vill åka utanför vägarna helt enkelt.

Motocross
Quad / ATV
Dessa däck är oftast lika galna som de maskiner de sitter på med fantasifulla däckmönster och dubbar. Oavsett om du vill ha slicks till din race atv eller bling-bling däck till din lekmaskin så är det denna kategori du bör kolla inom.
Racersport
Däck för snabb och aktiv körning på gata, motorbana eller race. Dessa däck har oftast lite mönster och i stället största möjliga ytkontakt med underlaget för maximalt grepp. Beroende på däcktyp så är dessa däck oftast gjorda för höga hastigheter och är ibland endast gjorda enbart för bana och ej tillåtna på gata. De olika typer som är vanligast är Supersportdäck, racedäck, race-slicks och race regndäck.

Skoter/Moped

Supersport gata